fbpx

Nice to meet you!

Als klein meisje was mijn grote droom om proftennisster te worden. Mijn volledige jeugd stond in het teken van topsport, ik verhuisde zelfs op mijn 11e uit mijn ouderlijk huis in Meppel naar het Brabantse Waalre hiervoor. Hard trainen en elke dag >100% geven stonden in deze periode centraal.

Door een burn-out in 2015, op dat moment voor mij uiteraard een hele grote verrassing (haha), kon ik niet langer mijn complete leven met mijn verstand besturen. Ik kwam in aanraking met yoga, mindfulness en spiritualiteit en begon voor het eerst in mijn leven te voelen

Het voelen en vanuit mijn intuïtie keuzes maken en handelen zorgden ervoor dat ik langzaam maar zeker anders naar de wereld begon te kijken. Een human design reading bracht dit proces in een stroomversnelling en ik ging experimenteren met het leven vanuit mijn unieke gebruiksaanwijzing, aan de hand van human design. 

Fast forward to 2022

Ik combineer de mindset vanuit mijn topsportachtergrond, jarenlange corporate ervaring in commerciële, data-driven en marketingfuncties in food & retail, en een dubbele Master of Science in bedrijfskundige studies met een passie voor bewustzijn en nuchtere spiritualiteit. 

Als ‘3/5 Splenic Projector’ in human design wijs ik zelfbewuste ondernemers intuïtief de weg.

Heb jij vanuit je drive de neiging om jezelf voorbij te lopen? Ik help je als knetterambitieuze ondernemer met een combinatie van praktische business coaching én een transformatie op persoonlijk vlak, zodat jij succes kan ervaren door te ondernemen op je eigen manier. 

Als jij in verbinding staat met jezelf, ben ik ervan overtuigd dat ook jij je beste leven kan leiden.

Mijn aanbod

SHIFT Business Retreat

IK COACH JE NAAR JOUW EIGEN VERSIE VAN SUCCES

Maak samen met mij de SHIFT naar méér. Meer energie en focus, meer plezier en voldoening, meer omzet en winstgevendheid, en meer persoonlijke en zakelijke impact.

Human Design Coaching

ONTDEK JOUW UNIEKE GEBRUIKSAANWIJZING EN MAAK DE PRAKTISCHE VERTAALSLAG NAAR JE LEVEN EN BEDRIJF

Human design is een waardevolle tool om jezelf (nog) beter te leren kennen. Een reading geeft je inzicht in hoe jij het beste keuzes kan maken, je energieniveau het beste kan managen, en in wat voor jou belangrijke thema’s zijn. 

logo Laura van der Velden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

&

ontvang gratis het e-book 'Zo zet je Human Design in voor je business'

Dank voor je aanmelding - check snel je inbox!

Share This